Private Dining in Recura

In deze tijd met Corona is het gemis van familie en sociale contacten voor revalidanten op Recura ook voelbaar, ondanks dat bezoek op Recura nog altijd dagelijks mogelijk is op de kamer van de revalidant. Uit eten gaan samen met je naaste is heerlijk, maar dat is nu met alle maatregelen al geruime tijd niet mogelijk. Ook het restaurant in Recura is gesloten.

Toch hebben we daar binnen Recura, speciaal voor onze revalidanten iets voor bedacht: Private Dining. Hutten biedt als cateraar van Recura u in deze moeilijke tijd een mogelijkheid om toch met uw partner of familielid samen te eten. U kunt als revalidant van Recura gebruik maken van Private Dining. Uiteraard wel volgens de geldende richtlijnen van het RIVM, dus met max. 2 bezoekers en op 1,5 meter afstand.

U eet niet op uw kamer, maar apart in het restaurant. Op alle dagen heeft u keuze uit 2 maaltijden. Dit hoeft u van tevoren niet aan te geven. Wel verzoeken we u om specifieke wensen zoals halal, vegetarisch of een allergie bij de reservering te melden, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De kosten voor het diner zijn € 10,71 per persoon, inclusief dessert, exclusief consumpties.
Als revalidant van Recura hoeft u niet te betalen.
Er is ruimte voor één tafel per dag om 17.30 uur, dus reserveer op tijd.

Wij hopen op deze manier de donkere dagen wat te verlichten voor u en uw familie of vrienden!

Samenvattend:
U kunt sfeervol en heerlijk eten met maximaal 2 familieleden.
U reserveert via de mail een tafel bij ons en krijgt daar ook een bevestiging van.
Bij aankomst meldt u zich bij de receptie (tbv registratie en uitvraag klachten).
U wordt opgehaald bij de receptie en naar uw tafel begeleid.
Tijdens het diner houdt u rekening met de regels van het RIVM.

Diverse revalidanten en hun familie hebben al met veel plezier gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u mailen naar: dirk.leeuwenkamp@hutten.eu