U bent hier

SeniorenFit

Voldoende Beweging zorgt ervoor dat u zicht fitter voelt en ontspannen bent. U beweegt voldoende als u minimaal 5 dagen per week 30 minuten per dag beweegt. TIPS: pak de fiets in plaats van de auto, ga wandelen na het eten, neem de trap in plaats van de lift, stap een halte vroeger uit.

En/of kies een groep SeniorenFit bij u in de buurt. Een gezellige bewegingsgroep die zorgt ervoor dat u zich thuis zult gaan voelen, wat resulteert in een ontspannen sfeer. Na de les is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee. (voor eigen rekening) Informeer bij uw zorgverzekeraar voor een mogelijke vergoeding.

Deze cursus is speciaal voor senioren. Om u vitaal te blijven voelen, is het van belang dat u wekelijks aan lichaamsbeweging doet. Door de inhoud van deze les, met veelal functionele oefeningen, zult u zich bij uw dagelijkse activiteiten fitter en sterker voelen. De les bestaat uit een warming-up daarna allerlei oefeningen voor de kracht, lenigheid en balans. Gebruik maken van een stoel is geen probleem , iedereen doet wat hij/zij kan.

Ons motto is niets moet, alles mag! De les wordt overdag gegeven, in een gezellig groepsverband.

Datum
6 februari 2018 tot 26 juni 2018
Tijd
14:30 tot 15:30
Dag dinsdag
Aantal bijeenkomsten 19
Periode
elke week
Locatie Beemster, Wijkcentrum Zuidoostbeemster
Docent(en) Walter Rieder
Leeftijd 65+
Kosten €128.70