Cursussen

Sinds 19 juni 2018 is het nieuwe cursusaanbod 2018-2019 beschikbaar

Wilt u beter overweg met de iPad? Een start maken met bewegen? Of eindelijk eens een andere taal leren? Evean biedt jaarlijks zo'n 250 cursussen aan in verschillende regio’s in Noord-Holland. Bijvoorbeeld op het gebied van beweging, creatief, taal, online, gezond op maat en digitaalwijzer. De cursussen zijn gericht op langer fit blijven, een gezondere leefstijl, het verminderen van stress, leuke dingen ondernemen en andere mensen ontmoeten.  

Ga naar onze cursussen
 

header cursussen

Cursus over uw aandoening

In een zorgcursus leert u omgaan met uw aandoening zoals; bechterew, chronische pijn, reuma of artrose. Houd onze evenementenpagina in de gaten voor de nieuwste zorgcursussen. Voor mensen met dementie organiseren we bijvoorbeeld een beweegtraining – SeniorenFit bib.

Cursus op maat

Is er in uw organisatie of vereniging behoefte aan specifieke kennis? Evean stelt speciaal voor u een cursus op maat samen. Ik wil een cursus op maat aanvragen.

Zelf een idee voor een cursus?

Loopt u met een idee rond voor een cursus, die in een van de categorieën uit het cursusaanbod van 2018-2019 valt? Laat het ons weten.

Cursuslocaties

Het is voor u mogelijk om op verschillende locaties cursussen te volgen. Bekijk onze locaties.

Docenten

Alle cursussen worden verzorgd door enthousiaste, gediplomeerde en ervaren docenten. Bekijk ons team.

Meer informatie

De cursussen zijn vrij toegankelijk en voor iedereen (ongeacht leeftijd en niveau). Het is niet noodzakelijk om lid te zijn van Evean Ledenvereniging om deel te nemen. De (personeels-)trainingen en opleidingen worden niet door het Cursusbureau georganiseerd. Neem hiervoor contact op met de afdeling trainingen en opleidingen.

Inschrijfvoorwaarden 2018-2019