Acht Staten ligt in Wormerveer, middenin een woonwijk, vlakbij het NS-station en het Wilhelminapark. Acht Staten biedt langdurige verzorging aan ouderen. Ook is er ruimte voor ouderen die tijdelijk zorg nodig hebben. Aan Acht Staten grenzen zorgwoningen die via woningcorporatie Parteon worden verhuurd.

Is Acht Staten geschikt in mijn situatie?

Wij bieden zorg aan:

ouderen die zorg nodig hebben en niet thuis kunnen wonen
verzorgingshuis
ouderen die langdurig verpleging nodig hebben vanwege lichamelijke beperkingen
verpleeghuis
ouderen die tijdelijk zorg nodig hebben en niet thuis kunnen wonen
kortdurend verblijf
ouderen die mobiel en (redelijk) gezond zijn
zorgwoning

Beschikbaarheid in locaties

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Wachttijden
 

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer: T 0299 39 41 10.

 

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar de receptie via telefoonnummer: T 075 647 30 00

 

Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom om langs te komen bij de receptie van Acht Staten.

Graag tot ziens!

 

Acht Staten| Warmoesstraat 48 | 1521 CK | Wormerveer