Eduard Douwes Dekker ligt in Amsterdam-Noord, vlakbij winkelcentrum Bezaanjachtplein. Het centrum grenst aan een park en heeft een bushalte op ongeveer 250 meter afstand. Eduard Douwes Dekker biedt verzorging, verpleging, dagbehandeling en revalidatie. Dagbehandeling is voor mensen die thuis wonen maar wel begeleiding, verzorging en therapie nodig hebben. Bijvoorbeeld vanwege dementie, psychiatrische problemen of een beroerte.

Is Eduard Douwes Dekker geschikt in mijn situatie?

Wij bieden zorg aan:

  • ouderen die zorg nodig hebben en niet thuis kunnen wonen
    verzorgingshuis
  • ouderen die verpleging nodig hebben en niet thuis kunnen wonen
    verpleeghuis
  • ouderen die tijdelijk zorg nodig hebben en niet thuis kunnen wonen
    kortdurend verblijf

Beschikbaarheid in locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Wachttijden

Thuis bij Evean: wonen waar het net als thuis voelt

‘Hoe zorgen we ervoor dat ouderen liefdevolle zorg krijgen in een huis dat als thuis voelt?’ Met die vraag ging Evean in 2014 aan de slag. Met het gedachtegoed 'Thuis bij Evean' willen we bereiken dat bewoners prettiger wonen en lekkerder in hun vel zitten. Niet langer zijn de kwaliteitseisen en werkgewoontes het uitgangspunt, maar de behoeften en wensen van onze bewoners. Door grote en kleine aanpassingen verandert het verzorgings- of verpleeghuis steeds meer in een fijne, vertrouwde woonomgeving - waar het net als thuis voelt.

Voor meer informatie over Eduard Douwes Dekker kunt u telefonisch contact opnemen via het volgende telefoonnummer T 0299 39 41 10.

Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom om langs te komen bij de receptie van Eduard Douwes Dekker.

Graag tot ziens!

 

Eduard Douwes Dekker | Schoenerstraat 11 | 1034 XZ | Amsterdam