Festina Lente ligt in Assendelft, in een dorpse omgeving met veel winkels in de buurt. Festina Lente is omgeven door een mooie tuin met groot terras. De bushalte is tegenover de hoofdingang. Festina Lente biedt verzorging en kortdurend verblijf. Grenzend aan Festina Lente zijn zorgwoningen, die worden verhuurd door woningcorporatie Woonzorg Nederland.

Is Festina Lente geschikt in mijn situatie?

Wij bieden zorg aan:

Beschikbaarheid in locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Wachttijden

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer: T 0299 39 41 10.

 

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar de receptie via telefoonnummer: T 075 6871 751

 

Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom om langs te komen bij de receptie van Festina Lente.

Graag tot ziens!

 

Festina Lente | Beemsterstraat 25 | 1566 WP | Assendelft