De Kimme is rustig gelegen in Amsterdam-Noord en biedt langdurige verzorging aan ouderen. Ook is er ruimte voor thuiszorg en dagbesteding. Grenzend aan de Kimme zijn zelfstandige woningen die verhuurd worden door vastgoedregisseur MVGM.
 

Is de Kimme geschikt in mijn situatie?

Wij bieden zorg aan:

Beschikbaarheid in locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Wachttijden

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer: T 0299 39 41 10.

 

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks met de verzorging via telefoonnummer: T 020 6373 678

Voor thuiszorg: 0900 98 97

 

Graag tot ziens!

 

Kimme | Beemsterstraat 548 | 1024 BV | Amsterdam