Oostergouw ligt in Zaandam, vlakbij het water De Gouw. Oostergouw biedt verpleging en kortdurend verblijf. Ook is er ruimte voor ouderen die revalideren na ziekenhuisopname en nog niet thuis kunnen wonen. De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Dichtbij Oostergouw bevindt zich het Zaans Medisch Centrum.

Is Oostergouw geschikt in mijn situatie?

Wij bieden zorg aan:

  • ouderen die langdurig verpleging nodig hebben vanwege lichamelijke beperkingen
    verpleeghuis
  • ouderen die langdurig verpleging nodig hebben vanwege dementie of een geheugenstoornis
    verpleeghuis

Wat kost wonen in Oostergouw?

Bekijk hier de verschillende kostenoverzichten:

Indicatie en kosten verpleeghuis
Indicatie en kosten kortdurend verblijf

Beschikbaarheid in locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Wachttijden

Thuis bij Evean: wonen waar het net als thuis voelt

‘Hoe zorgen we ervoor dat ouderen liefdevolle zorg krijgen in een huis dat als thuis voelt?’ Met die vraag ging Evean in 2014 aan de slag. Met het gedachtegoed 'Thuis bij Evean' willen we bereiken dat bewoners prettiger wonen en lekkerder in hun vel zitten. Niet langer zijn de kwaliteitseisen en werkgewoontes het uitgangspunt, maar de behoeften en wensen van onze bewoners. Door grote en kleine aanpassingen verandert het verzorgings- of verpleeghuis steeds meer in een fijne, vertrouwde woonomgeving - waar het net als thuis voelt.

Voor meer informatie over de locatie Oostergouw kunt u telefonisch contact opnemen via het volgende telefoonnummer  T 0299 39 41 10.

Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom om langs te komen bij de receptie van Oostergouw.

Graag tot ziens!

 

Oostergouw | Koningin Julianweg 10 | 1502 DZ | Zaandam