U bent hier

Doe mee met cursus ‘Brein in beweging’

Gepubliceerd: 14 november 2016

Ontvang 50% korting van Evean Ledenvereniging

Ogen, oren, handen & voeten... Ken jij de cursus Brein in beweging? Evean Ledenvereniging start binnenkort met deze vrolijke en actieve cursus in Castricum (25 november) en Zaandijk (6 december).

In de cursus worden de hersenen getraind volgens de Ronnie Gardiner Methode (RGM). Een vrolijke oefenmethode. Met hulp van ritme en muziek wordt bewegen, spraak en het geheugen gestimuleerd.

Deze cursus kan helpen de concentratie, het energieniveau en de stemming te verbeteren.

Gezondere hersenen
Meerdere hersengebieden worden tegelijk aan het werk gezet, daardoor is het een goede manier om de conditie van de hersenen te verbeteren. En met gezondere hersenen kunnen mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen, iets waar de ledenvereniging graag aan bijdraagt. Daarom krijgen leden maar liefst 50% korting op deze cursus van acht lessen.

Diverse ziektebeelden
Deze vrolijke methode is voor iedereen geschikt, maar in het bijzonder bij de ziekte van Parkinson, MS en CVA/NAH. Kinderen met dyslexie/dyscalculie en aandachtsstoornissen (bijvoorbeeld ADHD) kunnen ook meedoen en verder iedereen die wat wil doen aan zijn of haar mentale conditie. Alle oefeningen worden rustig opgebouwd en zijn door iedereen te leren en te doen. Een door RGM Nederland opgeleidde docent geeft de cursus.

Aanmelden en kosten
De cursus is exclusief voor leden van Evean Ledenvereniging en kost € 40,- voor 8 lessen van een uur (normale prijs € 80,-). Ken je een klant, familielid of kennis voor wie dit interessant is? Wijs ze op deze vrolijke en actieve cursus. Aanmelden gaat telefonisch via 088 – 383 20 00 en kan tot één week voor de cursus.

Kijk voor meer informatie op de website van de ledenvereniging.