U bent hier

Evean ontwikkelt online yoga cursus voor iedereen

Gepubliceerd: 31 oktober 2017

Evean heeft in samenwerking met yogadocent Jolanda van Rijn en Etadoro (online leerprogramma) een online yoga cursus ontwikkeld. Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om, qua mobiliteit of vrije tijd, wekelijks naar een locatie te gaan, is deze cursus ontstaan. Het doel van een online cursus is om leren en bewegen voor iedereen toegankelijk te maken.

Yoga is voor iedereen
Yoga bestaat in vele varianten, de yoga die via Evean online aangeboden wordt is Yin yoga. Tijdens de 7 online lessen leert u uzelf beter kennen door te luisteren wat uw lichaam u te vertellen heeft. Yoga zorgt voor meer bewegelijkheid en ontspanning. De meerwaarde in deze online cursus is de opties die geboden worden; zo zijn de lessen ook door beginners, mensen met lichamelijke stagnaties/blessures en vanaf een stoel te volgen, in tegenstelling tot de meeste cursussen.

Elke les bestaat uit video’s, theorie, een opdracht en een quiz. In de video’s worden de oefeningen en de opties voorgedaan. In een bijbehorend cursusboek wordt de theorie en de vele voordelen van yoga duidelijk toegelicht. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: waarnemen & weerstand, de principes van yoga, de oorsprong, ontgiften, vernieuwing & ontspanning.

Inschrijven en informatie: 
Benieuwd of het wat voor u is? Belangstellenden vinden meer informatie over de cursus op www.evean.nl/cursussen, categorie Online. Of via 088-3833397, cursusbureau@evean.nl.

Volg de cursussen van Evean op Facebook: www.facebook.com/cursusbureau.evean