U bent hier

Nieuw cursusprogramma Evean 2017-2018 bekend

Gepubliceerd: 21 juni 2017

Het nieuwe cursusprogramma van Evean is bekend. Voor aankomend seizoen verzorgt Evean maar liefst 270 cursussen verspreid over Noord-Holland. Zo worden er cursussen op maat geleverd maar bieden we ook cursussen op het gebied van bewegen, digitale wereld, creativiteit, lifestyle, talen, zorg op maat en trainingen & opleidingen voor volwassen én senioren.

Bewegen, ontspannen, ontmoeten en nieuwe vaardigheden opdoen
Wat kunt u van ons verwachten komend seizoen?
Naast het vertrouwde aanbod zien we dit jaar ook weer nieuwe cursussen, zoals; Zelfvertrouwenvergroten/weerbaarheidstraining, Dikke vrouwen schilderen of kleien, Kies kleding & kleur dat NU bij u past of Vallen&Opstaan in de cursus ZekerBewegen. De Diabetes workshop, Last van artrose of Actief leven met fibromyalgie en meer vindt u terug in de categorie zorg op maat. Daarnaast biedt het Evean ook cursussen op maat aan. Geïnteresseerden in beweeglessen kunnen vrijblijvend een proefles volgen om kennis te maken met het nieuwe aanbod.

Inschrijven vanaf nu mogelijk
Het volledige cursusaanbod is te zien op www.evean.nl/cursussen evenals informatie over locaties, tijdstippen en kosten. De gids is ook af te halen bij Evean zorgcentra of bij de cursuslocaties. Belangstellenden schrijven zich in voor een cursus via de website of het inschrijfkaartje in de cursusgids.

Meer informatie
Cursusbureau van Evean
Telefoon: 088-3833397
Email: cursusbureau@evean.nl
Facebook: www.facebook.com/cursusbureau.evean