U bent hier

Nieuws

Gepubliceerd: 26 mei 2017

Van 6 juni tot en met 10 juni 2017 collecteert Evean mee met de Oranje Fonds Collecte in Heiloo. Van het opgehaalde bedrag krijgt Evean de helft. Dit bedrag wordt besteed aan een uitstapje naar Texel met een groep dementerende ouderen.

Gepubliceerd: 26 mei 2017

Van 6 juni tot en met 10 juni 2017 collecteert Evean mee met de Oranje Fonds Collecte in Zaandam Westerwatering. Van het opgehaalde bedrag krijgt Evean de helft. Dit bedrag wordt besteed aan een uitstapje voor mensen van de dagbesteding van Evean.

Gepubliceerd: 12 mei 2017

Het Odensehuis is een inloop,-informatie-, en ontmoetingscentrum. Onze drempel is laag voor mensen met (beginnende) dementie  of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Er worden activiteiten georganiseerd en men kan er terecht voor mantelzorg ondersteuning en lotgenoten contact.

Gepubliceerd: 2 mei 2017

Knie of heupklachten? Wilt u meer weten over de totale heup- en/of knieprothese en het revalidatietraject? Evean en het Zaans Medisch Centrum organiseren samen informatiebijeenkomsten waar u kennis kunt maken met verschillende professionals, zoals orthopedisch chirurg, verpleegkundig specialist en fysiotherapeut. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.