Evean Paramedisch Centrum

'Fijn dat de medewerkers goed kijken naar de oorzaak van de klacht'

Introductie

Bent u op zoek naar de juiste specialistische hulp op het gebied van fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie? Dan kunt u terecht in het Evean Paramedisch Centrum. Daar werken onze zorgverleners optimaal met elkaar samen om u op de beste manier te helpen.

Voor wie is het Evean Paramedisch Centrum bedoeld?

Evean Paramedisch Centrum is er voor iedereen die specialistische hulp nodig heeft om weer goed te kunnen bewegen en de dagelijkse dingen te doen. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen. 

Wij bieden kwaliteitstherapie

U bent verzekerd van kwaliteitstherapie. Al onze fysio- en oefentherapeuten staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). En alle ergotherapeuten en oefentherapeuten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Om de beste zorg en hulp te blijven bieden en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, volgen ze jaarlijks bijscholingen en nemen ze deel aan regionale netwerken.

Kwaliteitskeurmerk: Evean beoordeeld met een 8,7

Evean fysio- en oefentherapie draagt het landelijk kwaliteitskeurmerk HKZ. Regelmatig doen wij klanttevredenheidsonderzoeken. Onderzoeksbureau Qualizorg beoordeelt oefen- en fysiotherapie van Evean jaarlijks, waardoor wij het Keurmerk Qualizorg mogen dragen. De afgelopen twaalf maanden werd Evean beoordeeld met het cijfer 8,7.

Contact

Evean Paramedisch Centrum (locatie in Evean Verzorgd Wonen Westerwatering)
Elsbroekplantsoen 1
1507 KL Zaandam
T 075 653 91 45

Evean Ergotherapie Thuis
Parkzicht 45
1541 JX Koog aan de Zaan
T 075 628 3504
Werkzaam in de volgende werkgebieden:
Akersloot, Alkmaar (stad), Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid-Oost, Heerhugowaard, Langedijk, Monnickendam, Oostzaan, Purmerend, Wormer, gemeente Zaanstad

Onze zorg en hulp bij het Paramedisch Centrum