Kom speeddaten op woensdag 22 november

Maak kennis met Evean en onze vacatures

In maart van dit jaar organiseerde Evean haar eerste speeddate evenement. Het was een groot succes. Heb je die dag gemist of ben je inmiddels wél toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan naar één van de onderstaande locaties om zonder drempels, afspraak of motivatiebrief te komen solliciteren. Je bent van harte welkom!

Dus: ben je gediplomeerd verzorgende C / IG, verpleegkundige niveau 4 of 5 en wil je wel eens weten hoe het er bij Evean aan toe gaat? Kom dan vooral langs!

Kom speeddaten op één van onderstaande locaties:

Wanneer? Woensdag 22 november van 14.00 uur tot 17.00 uur

Of klik hier voor onze actuele vacatures en reageer direct!

Durf jij af te wijken van de gebaande paden?

Wie niet houdt van werken volgens vaste procedures, durft af te wijken van gebaande paden, écht gaat voor het welzijn van zijn of haar cliënt en verder kijkt dan haar neus lang is, is bij Evean aan het juiste adres. Of je nu in vaste dienst treedt, aan de slag gaat als vrijwilliger, vakantiewerker of als je stage bij ons wilt lopen. Bij Evean kunnen we jouw ondernemende, creatieve geest én enthousiasme gebruiken!

Want bij Evean zijn we er van overtuigd dat ouderenzorg anders kan. Hoe? Door met elkaar te werken aan het écht luisteren naar onze cliënten en de focus te verleggen naar prettig wonen en welzijn. Allemaal zónder de zorg uit het oog te verliezen natuurlijk. Meer weten? Kom naar ons Speeddate evenement op 22 november! Nieuwsgierig naar onze vacatures? Klik hier.

Bekijk onze films

Sandra (verzorgende C in de thuiszorg in Edam)

'Het is goed te combineren met kinderen. Ik werk vier ochtenden in de week en kan buiten schooltijden thuis zijn. Bij Evean kun je als je parttime werkt, evengoed carrière opbouwen. Wat dat betreft is het ideaal voor moeders met jonge kinderen.'

Eva (verpleegkundige in Swaensborch in Monnickendam)

'Wij werken met een klein team, dan is de druk soms hoog. Toch is het werken in een klein team ook erg prettig. Je kunt het met elkaar bespreken als je een moeilijke situatie hebt, bijvoorbeeld.'

Sylvana (wijkverpleegkundige in Waterland)

'Het voordeel van een grote organisatie is dat je makkelijker van baan kunt wisselen. En er wordt veel qua opleiding aangeboden. Bij Evean groeide ik door van helpende naar verzorgende C en IG naar wijkverpleging. En nog steeds volg ik regelmatig bijscholingen.'

Thuis bij Evean: de wensen van bewoners centraal

Vind je het belangrijk om in je werk de cliënt écht centraal te stellen? Dan ben je bij Evean op de juiste plek. Met het gedachtegoed 'Thuis bij Evean' willen we bereiken dat bewoners prettiger wonen en lekkerder in hun vel zitten. We stellen hun behoeften en wensen op alle fronten centraal. Door grote en kleine aanpassingen verandert het verzorgings- of verpleeghuis steeds meer in een fijne, vertrouwde woonomgeving - waar het net als thuis voelt.

'Er is veel veranderd! Er wordt meer gelachen en gepraat. En er is meer aandacht voor het individu' (bewoners Guisveld)