Stagemogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats? Leuk! Er zijn verschillende stagemogelijkheden. Bijvoorbeeld in verpleging en verzorging, fysio- en oefentherapie en stages / co-schappen geneeskunde.

Verzorging en verpleging

Wat ga je doen?
Je loopt stage op een afdeling van onze verpleeg- en verzorgingslocaties of in een van onze wijkteams. Zo maak je kennis met onze werkzaamheden en kun je wat je geleerd hebt in de praktijk brengen. 

Heb je interesse?
Kom bij ons stage lopen! Klik hier voor onze BBL en BOL stagemogelijkheden. Filter op regio en kies de regio die bij jouw past.

Ook opleidingstrajecten zijn mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Fysiotherapie en oefentherapie

Volg jij een opleiding fysiotherapie of oefentherapie Cesar / Mensendieck? Regelmatig hebben we leuke, leerzame stageplekken beschikbaar. Zo kun je waardevolle praktijkervaring opdoen

Wat ga je doen?
Je loopt op zoveel mogelijk afdelingen stage, zodat je zo breed mogelijk kennis kunt maken met onze werkzaamheden. Dit alles onder begeleiding van twee therapeuten. Wat er allemaal mogelijk is, hangt af van je begeleider en je eigen leerdoelen. Bij voorkeur ben je vier dagen in de week beschikbaar, omdat onze cliënten regelmatig behandeld worden. In overleg met jouw stagebegeleiders kun je tijdens jouw stage ook kennismaken met andere disciplines van de gezondheidszorg. Zo krijg je inzicht in het werk van anderen.

Aanmelden

Meld je aan bij het stagebureau van jouw opleiding. Wij willen je graag vooraf leren kennen, neem daarom ruim voor je stage begint contact op met de stagelocatie.

Stages en coschappen geneeskunde

Volg jij een opleiding geneeskunde en wil jij ervaring opdoen in de praktijk? Dan kun je bij Evean terecht voor een stage of co-schappen.

Wat ga je doen?
Je maakt kennis met ouderengeneeskunde. Ouderen in verzorgings- en verpleeghuizen hebben andere zorg en aandacht nodig dan patiënten in een ziekenhuis. Daarom werkt Evean met specialisten ouderengeneeskunde en artsen die hiervoor in opleiding zijn. Je kunt als student geneeskunde van AMC-UvA terecht bij Evean voor:

  • Junior co-schap ouderengeneeskunde (tweedejaars studenten AMC-UvA)
  • Stage voor vierdejaars masterstudenten VUmc
  • Oudste co-schappen ouderengeneeskunde
  • Stage huisartsen in opleiding van AMC
  • VU stage specialist ouderengeneeskunde in opleiding

Aanmelden
Vraag de stagecoördinator van jouw universiteit naar de mogelijkheden.

Vragen? Vragen!

Heb je vragen of wil je meer toelichting m.b.t. stagemogelijkheden? Neem dan contact met ons op via werkenbij@evean.nl of bel naar 0299-394236.