Vakantiewerk

De zorg voor onze cliënten en bewoners gaat altijd door; ook in de vakantie. Wil jij mensen die zorg en hulp nodig hebben een mooie dag bezorgen? En ook nog eens wat bijverdienen en werkervaring opdoen? Dan is Evean wat voor jou! In de vakantieperiode zoeken we versterking. 

Wat ga je doen?

Tijdens je vakantiewerk kun je echt wat betekenen voor iemand anders. Je werkt met mensen die jouw zorg hard nodig hebben, bijvoorbeeld in een verpleeghuis of in de thuiszorg. Dat varieert van ondersteunende werkzaamheden tot schoonmaken. Vakantiewerk is een leuke manier om kennis te maken met de zorg én met Evean!

Wat bieden wij jou?

  • Een wekelijks salaris. Handig, dan heb je altijd geld op zak
  • Minimaal een bruto uurloon van 10 euro
  • Makkelijk werkafspraken maken, volgen en declareren via de Zorgplaats-app

Wanneer kun je solliciteren?

Voor de zorgfuncties kun je solliciteren als je een zorgopleiding volgt of hebt afgerond en ouder bent dan 17 jaar. Ook als ervaren helpende, verzorgende (C of IG), herintreder en flexmedewerker ben je van harte welkom om te solliciteren. Ook voor vakantiebanen in de huishouding zijn er volop mogelijkheden. 

Zorgplaats.nl

Wil je flexwerken in de zorg? Zorgplaats.nl kan je hierbij helpen. Dit flexbureau van Evean biedt je de mogelijkheid om op verschillende locaties van Evean te werken. Je bepaalt als helpende, verzorgende of verpleegkundige zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Bekijk alle actuele vacatures op de website van Zorgplaats.nl.

Ga naar de website van Zorgplaats