Langer fit blijven, ontmoeting en leuke dingen doen

Doe mee met Evean!

Op een prettige manier ouder worden. Evean vindt het belangrijk dat u zich goed voelt en uzelf kunt zijn. Daarom bieden wij meer dan zorg. Wij organiseren tal van cursussen die passen in deze tijd en gericht zijn op langer fit blijven, leuke dingen ondernemen en (onder het genot van een kopje koffie/thee) andere mensen te ontmoeten. Iedereen kan deelnemen, lidmaatschap van Evean Ledenvereniging is niet noodzakelijk.

Beweging voor volwassenen en senioren
Beginnen met bewegen en het volhouden is niet altijd gemakkelijk. Wij stimuleren en ondersteunen onze deelnemers en docenten zoveel mogelijk om (met veel plezier) te blijven sporten. Ons motto is ‘alles mag en niets moet’, zolang u maar beweegt.
De inschrijfvoorwaarden voor de beweeglessen zijn sinds vorig jaar versoepeld; zo betaalt u per maand, kunt u altijd een proefles volgen, maandelijks instromen én maandelijks opzeggen. Wel zo handig!

Beweegaanbod van Evean
Er zijn verschillende beweeglessen te volgen, op verschillende niveaus en onder begeleiding van een gediplomeerd docent of fysiotherapeut. Wij bieden seniorenfit, sport & beweging, danslessen, chiwalk, div. soorten yoga, fysiofit, hydrofit, aquafit, tai-chi en bodyfit.

Cursusbureau beweegaanbod

Creatieve cursussen
Het is leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken hoe ontspannend het is om creatief bezig zijn. U hoeft geen talent te hebben om deel te nemen, onze creatieve cursussen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden geschikt. In het creatieve aanbod van Evean maken wij ieder seizoen een leuke keuze; van mozaïek, klei & keramiek, mandala tekenen, powertex, tekenen & schilderen tot handletteren en chinees schilderen.

“Wanneer ik met mijn handen werk, kom ik helemaal tot rust”

Digitaal wijzer
Het online communiceren, aanmelden en informatie opvragen groeit met de dag. Om u digitaal wegwijs te maken heeft Evean cursussen die u daarin kunnen ondersteunen. De cursussen zijn speciaal geschikt voor senioren. Slow-motion, een fotografiecursus voor beginners (55+), uw eigen website of online dagboek maken en tabletlessen* in het voorjaar en najaar.
* zie korting op een cursus.

Taallessen volgen voor beginners en gevorderden
Een nieuwe taal leren of de huidige taalkennis opfrissen op een ontspannen manier?
De taallessen van Evean worden op die wijze georganiseerd. Met behulp van spelelementen en een gezellige sfeer in de groep, waar regelmatig gelachen wordt, maakt u zich de taal eigen. Tijdens een volgende stedentrip of vakantie kunt u zich verstaanbaar maken en een (eenvoudige) conversatie volgen. De talen die u kunt volgen zijn Duits, Frans, Engels, Spaans en Italiaans, onder begeleiding van enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde (meestal native) docenten.

Gezond op maat
Regelmatig hebben we te maken met stress en een niet voldoende gezonde leefstijl. Cursussen die preventief zorgdragen én in een gezellig groepsverband worden aangeboden, zijn nuttig en leuk om te volgen. Samenwerken aan meer ontspanning, zelfvertrouwen en een gezondere voedingskeuze draagt bij aan vitaliteit en meer kwaliteit van leven. Evean biedt diverse cursussen als, Mindfulness, slaaptraining, vitaal door voeding, onkruid in de keuken, kruiden in de tuin, houd uw brein fit met taal en mentaal en fysiek (nog) sterker worden.
 

“Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit, groter dan je angst”

Korting op een cursus
Ontvang tot 50% korting op een cursus iPad/Samsung tablet. Deze cursus wordt in samenwerking met Evean Ledenvereniging aangeboden in Noord-Holland, in het voorjaar en najaar. Lid worden van Evean Ledenvereniging? Kijk op www.ledenvereniging.nl.

Projecten
Het is altijd leuk om een mooi en compleet aanbod samen te stellen. Hiervoor zoeken wij naar samenwerking met organisaties/bedrijven die passen in het aanbod en/of een maatschappelijk doel hebben. Samen met diverse organisaties als; Evean Ledenvereniging, Cultuurhuis Wherelant, Spurd, OranjeFonds, Sportservice Heerhugowaard, Heerhugowaard Sport, Alkmaar Sport, WonenPlus, Etadoro werken wij (preventief) aan vitaliteit en eenzaamheid. Met projecten als Burendag, NLdoet, KUNSTGENOTEN in beweging en Hart & Ziel van Verkade, bundelen wij onze krachten om mensen in beweging te krijgen en een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken.

Behoefte of idee voor een nieuwe cursus
Heeft u een idee of leuk aanbod dat geschikt zou zijn voor ons cursusaanbod of heeft u behoefte aan cursusaanbod in uw omgeving? Vertel het ons! U kunt dit sturen naar cursusbureau@evean.nl of contact opnemen via 088-383 33 97.

Contact met Evean Cursusbureau
Het totale cursusaanbod vindt u op www.evean.nl/cursussen.
Volg ons facebookpagina www.facebook.com/cursusbureau.evean om op de hoogte te blijven of meld u aan voor onze nieuwsbrief.