Kom werken bij Evean

bij het team Verpleeghuiszorg Thuis Amsterdam

Voor de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar collega’s voor de teams van Verpleeghuiszorg Thuis. Het betreft vacatures voor verzorgende C en verzorgende ig (VIG), verpleegkundige in de wijk of wijkverpleegkundige. Ben jij op zoek naar een vaste baan in fulltime of parttime dienstverband, Evean heeft volop mogelijkheden voor jou. Kom werken bij Evean, wij maken graag kennis met jou om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Marloes Vermast wijkverpleegkundige

“Samen een kopje koffie drinken of een rondje met de auto langs bekende plekken van de cliënt maken. Je hebt echt tijd voor de cliënt en je ziet de cliënt genieten!”

Nicole Blaazer wijkverpleegkundige

“Zo fijn om naast de persoonlijke zorg meer te kunnen betekenen voor deze cliënt. Dat geeft pas echt het gevoel dat je het verschil maakt voor je cliënt.”

Verpleeghuiszorg Thuis

 

Verpleeghuiszorg Thuis is een ijzersterke vorm van dienstverlening binnen Evean. Dit vertaalt zich dan ook in de groei van het aantal cliënten en van de teams.

Het unieke programma Verpleeghuiszorg Thuis biedt cliënten langdurige zorg aan huis. Verpleeghuiszorg Thuis schenkt aandacht aan zorg en welzijn van de cliënten. Een volledig aanbod van thuiszorg waarbij jouw bijdrage ervoor zorgt dat de cliënt met de ondersteuning van Evean prettig en zelfstandig thuis kan blijven wonen. 

Thuiszorg verzorgende c of verzorgende ig

In de functie als verzorgende c of verzorgende ig krijg jij de mogelijkheid om persoonlijke aandacht en zorg aan jouw cliënten te bieden waarbij het sociale aspect een wezenlijk onderdeel uitmaakt van jouw takenpakket. Vanzelfsprekend verleen jij de dagelijkse zorg. Bij deze zorg zijn de verpleegtechnische handelingen zeker wel aanwezig maar voeren niet altijd de overhand.

In deze baan is er daarnaast ruimte voor het welzijn van de cliënten. Welzijn is in deze functie een ruim begrip. Want dit kan inhouden dat jij aan de ene kant een boodschap met een cliënt kunt doen, samen naar het bos, de haven of het park kunt gaan of ergens koffie kunt drinken. Door het opbouwen van een vertrouwensband, jouw observatievermogen en luistervaardigheden kun jij ook symptomen of een bepaald gedrag bij een cliënt herkennen. Zo is bij een deel van de cliënten het leggen van contact en het opbouwen van vertrouwen juist zo belangrijk om ze uiteindelijk te kunnen enthousiasmeren om weer naar buiten te gaan en te genieten van sociaal contact of een uitje. De andere kant van het zorgen voor welzijn is dat jij met de cliënt (en de mantelzorg of bijvoorbeeld casemanager) in gesprek gaat om te achterhalen wat oorzaken of redenen zouden kunnen zijn van bepaalde gedragingen zoals angsten of weerstand om hen zo beter te kunnen begrijpen en de kwaliteit van leven en zorg te verbeteren.

Diensten:
Jij start vanuit huis op. De diensten in de ochtend/middag zijn 7 tot 8 uurs diensten. Het stukje welzijn ligt voornamelijk in de middag. De avonddienst start om 16.00/16.30 uur een eindigt rond 22.30/23.00 uur. In het weekend werk je van 8.00/8.30 uur tot ongeveer 13.00/13.30 uur (in het weekend zijn er ook avonddiensten). In het weekend betreffen de taken uitsluitend de verzorging, dus geen welzijnstaken.

Verpleegkundige of wijkverpleegkundige

Als verpleegkundige of wijkverpleegkundige bij Verpleeghuiszorg Thuis bied jij zelfstandig persoonlijke zorg en begeleiding en hebt daarmee de regie rondom deze zorg aan de cliënt. Samen met de cliënt stem jij zowel de lichamelijke als de begeleidende zorg af zodat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Door de client centraal te stellen verleen jij op een vraaggerichte manier de verpleegtechnische zorg die de client nodig heeft. Samen met jouw collega’s zoek jij continue naar de meest passende zorg. Wezenlijk onderdeel is dat de geboden zorg nóg beter en persoonlijker wordt gemaakt en waarbij kwaliteit altijd het uitgangspunt is.

Diensten
jij werkt in dagdiensten van maandag tot en met vrijdag.

Dagboeken van collega's

Lees mee

Peter Kuijpers - Corporate recruiter

06 10 48 84 86
Bereik mij ook via Whatsapp
Mail nu
Miniatuurvoorbeeld

Floortje Slot -Teammanager Verpleeghuiszorg Thuis

06 3029 7520
Mail nu