Werken in Amsterdam Noord

Kies voor de zorg. Kies voor Evean.
campagnebeeld Noord

Wil je ook samen zorgen voor mensen? Slimmer werken met de nieuwste technieken? Ben je betrokken, professioneel, loyaal? Wil je jezelf ontwikkelen, leren van anderen en leren van elkaar? Heb je zin om de uitdagingen in de zorg aan te pakken? Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, tijdelijk werk, flexibel inzetbaar bent, een stage of vrijwilligerswerk: er is meer te kiezen dan je denkt. Kies ook voor de zorg. Kies voor Evean!

Voor regio Amsterdam-Noord zijn wij op zoek naar collega’s voor:

Het Twiskehuis

Tuindorp Oostzaan is een echte arbeiderswijk. Mensen zijn hier komen wonen in de hoogtij dagen van de scheepsbouw om vlakbij het NDSM te kunnen verblijven.

Het dorp kent een geschiedenis, denk aan de misère van de watersnoodramp in 1960 of de armoede na het sluiten van de NDSM-werf in de jaren 70. De Tuindorpers pakten tegenslag samen op en maakten met de echter Amsterdamse humor alles beter. Hierdoor is een hecht dorpsgevoel ontstaan.

In Tuindorp Oostzaan vind je Het Twiskehuis, een verzorgingshuis met ongeveer 80 bewoners. Deze bewoners hebben de geschiedenis van Tuindorp Oostzaan geschreven en beleefd. Zij zijn recht voor hun raap, laten het kaas niet van het brood eten en lachen door hun gevoel voor humor iedere dag nog steeds veel.

Deze locatie wordt door collega’s omschreven als knus, warm en gezellig. Voel jij je thuis in deze omgeving en wil jij bijdragen aan de goede sfeer? Solliciteer dan snel!

Twiskehuis

Voor Het Twiskehuis zijn wij op zoek naar een:

Zorg medewerker
Solliciteer direct

Het Eduard Douwes Dekkerhuis

In de Banne ligt het Eduard Douwes Dekkerhuis (EDD). De afgelopen jaren is deze wijk volledig vernieuwd en zijn veel gebouwen opnieuw opgebouwd. Het EDD past perfect in deze wijk; het is een locatie die met de tijd mee gaat en continu zoekt naar manieren om de zorg te verbeteren en te innoveren.
 
Binnen het EDD vind je veel verschillende zorgvragen. Er zijn cliënten die hier komen revalideren of een aantal keer per week een bezoek brengen aan (één van de) dagbestedingen. Daarnaast verblijven hier bewoners met een psychogeriatrische en somatische aandoening.

In het EDD ontstaan ideeën die “out of the Box” zijn. Zo krijgen de medewerkers bijvoorbeeld ondersteuning van KLM steward(essen)s die tijdelijk niet mogen vliegen. Daarnaast is het EDD een van de grotere leerlocaties van Evean, hier worden nieuwe zorgtalenten klaar gestoomd voor de toekomst.

Het hebben van een gezond rooster, de huiselijke sfeer, de goede samenwerking tussen vast- en flexmedewerkers maakt het dat Evean bijdraagt aan mijn werkplezier. 

  Sanae Temini, Verzorgende IG, EDD

De Kimme

In de wijk Nieuwendam, vlak bij het station Noord van de Noord/ZuidLijn, Winkelcentrum Buikslotermeerplein en het mooi aangelegde Baanakkerspark vind je de Kimme. Hoewel het van buiten heel groot lijkt is de Kimme een kleinschalig en persoonlijk verzorgingshuis waar ongeveer 30 cliënten in hun eigen appartement verblijven. De overige appartementen zijn aanleunwoningen waar bewoners zelfstandig wonen met ondersteuning van de thuiszorg. Het leuke aan deze locatie is dat alle bewoners wel gebruik maken van de ontmoetingsruimtes, zoals het restaurant en de biljartzaal.

Hier kom je te werken in een klein hecht team. Collega’s hebben echt iets voor elkaar over. Het voelt als familie en iedereen is welkom in deze familie.

Kom werken bij Evean de Kimme

Aan de slag als Verzorgende IG
Solliciteer direct

Het Korthagenhuis

Het Korthagenhuis is een verzorgingshuis gelegen in de buitenwijk van Amsterdam Noord nabij het winkelcentrum Boven ’t Y. Het Korthagenhuis is een afspiegeling van deze wijk en biedt een breed scala aan verzorging van de ouderen uit de buurt. Zo wonen hier mensen die tijdelijke zorg nodig hebben, bijvoorbeeld na een operatie, maar ook Verzorgd Wonen, een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten. Bewoners wonen in hun eigen appartement in de nabijheid van andere ouderen, gezelligheid, zorg en ondersteuning indien nodig. Verder biedt het Korthagenhuis specialistische zorg voor slechtziende- of blinde mensen.

Doordat er een koppeling is naar de samenleving in Amsterdam-Noord is het voor de zorgprofessionals ook leuk om in dit huis te werken. Het merendeel van de medewerkers komen uit de nabije omgeving waardoor de sfeer door een ieder gewaardeerd én gevoeld wordt. Daarbij komt dat de activiteiten binnen het Korthagenhuis door buurtbewoners druk worden bezocht, wat deze locatie middenin de samenleving zet.

  De communicatie tussen de werkgever en werknemer ervaar ik als prettig dit maakt Evean voor mij tot een fijne werkgever

  Vallery Nassy, Medewerker dagbehandeling, Korthagenhuis

De Thuiszorg in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een echt Amsterdams Stadsdeel wat bestaat uit meerdere wijken. De diversiteit aan inwoners is groot. Jong en oud, de ras-Amsterdammers en de nieuwe inwoners zorgen voor een multiculturele samenleving.
Vanuit de wijkgebouwen “De Ark” in de Banne of “de Kimme” in Nieuwedam gaan onze collega’s de wijk in om de zorg die onze klanten nodig hebben te geven.

Binnen de buurtteams van Amsterdam Noord wordt collegialiteit en humor als zeer belangrijk ervaren. Samen een kopje koffie of even samen lunchen, een team dat voor elkaar klaar staat en elkaar weet te vinden bij vragen.

Het hebben van leuke collega’s en begripvolle leidinggevende maakt Evean voor mij een fijne werkgever

  Lionel Molly, Verzorgende IG, Thuiszorg

Bij de knelpunten is er altijd voldoende ruimte om dit met het team en zo nodig met leidinggevende te bespreken. Wanneer er problemen zich voordoen wordt hier altijd een oplossing voor gevonden. Dit maakt dat ik zowel effectief en met plezier mijn werk kan uitoefenen.

  Emal Tcharki , Verpleegkundige N4, Thuiszorg

Flexpool

In de flexpool van Evean bepaal jij waar en wanneer je werkt! Ideaal om te combineren met je huidige studie of vaste baan. Bovendien met de mogelijkheid van wekelijkse uitbetaling. Check snel de mogelijkheden.

Spotlight open sollicitatie

Open sollicitatie

Zit jouw vacature er niet bij? Stuur een open sollicitatie, kom in onze talentpool en wij attenderen jouw op een passende functie wanneer deze zich voordoet.
solliciteer direct

Jouw bijdrage doet er toe!
Bij Evean staan cliënten en hun verwanten centraal. Steeds meer hebben zij de regie over hun zorg en ondersteuning die het beste aansluiten bij hun behoeften. Daarnaast kampt de zorg met minder handen aan het bed. Het is aan onze professionals - en wie weet straks ook aan jou - om aan deze uitdagingen op een betrokken manier invulling te geven. Dat vraagt om samen keuzes maken met de cliënt. Prioriteiten stellen en focus krijgen op wat echt voor hem/haar waardevol is. Nieuwe, slimme hulpmiddelen en e-health kunnen ons en de cliënt daarbij ondersteunen. Ook jouw bijdrage doet er toe. Doen we dit samen goed en op een leuke manier, dan hebben we meer tijd voor wat we het beste kunnen: zorgen!  

Interesse?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe medewerker? Stuur dan jouw motivatie en CV in via de links naar de vacature. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Werving en Selectie. 

Peter Kuijpers

06 10 48 84 86
Mail nu

Nienke Brand

06 12 54 39 18
mail nu

Niels Delvers

06 82 51 01 74
Mail nu

Petra Du Pont

06 12 99 27 18
Mail nu