FysioFitness

'Sinds lange tijd zag ik mijn moeder weer genieten'

Introductie

Bij dementie is het belangrijk om in beweging te blijven. Dan functioneert u beter en kunt u langer zelfstandig blijven. Met ons programma 'Bewust in Beweging' gaat u in groepsverband, onder begeleiding van een fysiotherapeut, bewegen. Zo blijft u actief en ontmoet u andere mensen. De fysiotherapeut houdt uw persoonlijke voortgang en intensiteit bij en ziet zo of u vooruitgang boekt. Ook mantelzorgers geven aan dat ze positief effect merken.

Wat is 'FysioFitness BiB'?

Het programma 'FysioFitness BiB' is een trainingsprogramma voor mensen met dementie. De groepen zijn klein, waardoor u veel persoonlijke aandacht krijgt.  U werkt aan uw uithoudingsvermogen, dagelijkse handelingen, kracht, coördinatie, balans en lenigheid.

Meld u aan voor FysioFitness

Wat vinden de deelnemers ervan?

Deelnemers aan het programma zijn enthousiast en gemotiveerd. Soms zijn ze al ruim van tevoren aanwezig, omdat ze niet kunnen wachten om te beginnen. Behandelaars houden de persoonlijke voortgang en intensiteit bij en zien vooruitgang in lichamelijk functioneren. Ook mantelzorgers geven aan dat ze positief effect merken.

Veelgestelde vragen