Evean doet mee aan de nationale Week van Zorg en Welzijn 2019

Kom kijken en maak kennis met kunde deze week!

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019 vindt de nationale Week van Zorg en Welzijn (WZW) plaats. In het hele land zijn er evenementen over leren en werken in de zorgsector. Een perfecte gelegenheid om met werkgevers, opleidingen en professionals uit de sector kennis te maken. Zo kom je er achter waar jouw hart en mogelijkheden liggen in deze veelzijdige sector!

Evean organiseert activiteiten gedurende de Week van Zorg en Welzijn
Evean heeft heel wat te bieden op het gebied van zorg en dat laten we graag zien! Niet alleen hebben wij een zeer breed zorgaanbod, wij hebben ook een unieke aanpak. Door onze werkwijze bij de verzorgingshuizen en in de thuiszorg, waarbij het thuisgevoel voor cliënten centraal staat, kunnen medewerkers voor hun cliënten echt het verschil maken. Evean heeft oog voor ieder individu, cliënt of medewerker.

Activiteiten gericht op werken bij Evean en praktijkopleidingen
Heb jij hart voor de zorg en ben je gediplomeerd verzorgende of verpleegkundige? Heb je affiniteit met ouderen, maar nog geen zorgdiploma of afgeronde zorgopleiding? Of wil je je ‘oude’ beroep weer oppakken? Kom langs tijdens de Week van Zorg en Welzijn, onze recruiters en praktijkopleiders gaan graag met jou in gesprek. En je kunt eenvoudig ter plekke solliciteren!

Evean heeft opleidingstrajecten voor verschillende zorgfuncties. Zo kan je door een combinatie van werken en leren jouw diploma halen in de zorg, en pas je wat je leert direct in de praktijk toe. Je kunt bij ons een opleiding volgen voor: Verzorgende C, Verzorgende IG/MMZ en Verpleegkundige niveau 4. Zie onderaan deze pagina onze huidige vacatures leerling verzorgende IG (VIG) en leerling verpleegkundige (IG).

Interesse in werken bij Evean en onze praktijkopleidingen?
Wij verwelkomen je graag tijdens de Week van Zorg en Welzijn op de volgende dagen en locaties:

  • woensdag 13 maart van 10:00 tot 14:00 uur bij Evean Guisveld (Zaandijk), Evean Eduard Douwes Dekker (Amsterdam) en Evean Oostergouw (Zaandam)
  • donderdag 14 maart van 10:00 tot 14:00 uur bij Evean Guisveld (Zaandijk), Evean Eduard Douwes Dekker (Amsterdam) en Evean Oostergouw (Zaandam)
  • zaterdag 16 maart van 10:00 tot 15:00 uur bij Evean Guisveld (Zaandijk), Evean Eduard Douwes Dekker (Amsterdam) en Evean Oostergouw (Zaandam)

Evean zoekt ook nieuwe collega’s in de thuiszorg
In de thuiszorg zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die in de praktijk willen leren. Om meer te weten over de mogelijkheden in de thuiszorg kan je daarvoor speciaal terecht op de volgende dagen en locaties:

  • woensdag 13 maart van 10:00 tot 14:00 uur bij Evean Henriëtte Roland Holst in Amsterdam Zuidoost, Kortvoort 100
  • donderdag 14 maart van 10:00 tot 14:00 uur bij Evean Henriëtte Roland Holst in Amsterdam Zuidoost, Kortvoort 100
  • zaterdag 16 maart van 10:00 tot 15:00 uur bij Evean Henriëtte Roland Holst in Amsterdam Zuidoost, Kortvoort 10
  • donderdag 14 maart van 10:00 tot 14:00 uur Evean thuiszorg in Alkmaar, van Maerlantstraat 6

Open-dagen voor bezoekers tijdens de Week van Zorg en Welzijn bij:  

  • woensdag 13 maart van 10:00 tot 14:00 open-dag Evean Verzorgd Wonen Westerwatering

Evean Rietvelden nodigt vrijwilligers en verzorgenden uit:
Wil je graag een bijdrage leveren als vrijwilliger óf aan de slag als Verzorgende IG
op een kleinschalige woonvorm? Interesse? Kom dan langs op:

  • vrijdag 15 maart van 14:00 tot 15.30 uur voor vrijwilligers en verzorgenden bij Evean Rietvelden, Zevenster 3 Wormerveer