U bent hier

Nieuws

Gepubliceerd: 6 februari 2018

Op vrijdag 29 juni 2018 organiseert Evean weer een sportieve Evean Run vanaf Oostergouw in Zaandam. Rennen, vliegen, spurten of wandelen op diverse afstanden. Er is voor ieder een onderdeel te vinden!

Gepubliceerd: 19 januari 2018

Op 19 januari 2018 vindt de landelijke conferentie van de Long Alliantie Nederland (LAN) plaats met de titel  ‘Van wens naar werkelijkheid: 25% minder ziekenhuisopnamedagen voor COPDpatiënten’. Tijdens deze conferentie komen zorgverleners, beleidsmakers, zorgverzekeraars, wetenschappers en ervaringsdeskundigen uit het hele land samen om de nieuwste kennis en ervaringen uit te wisselen, gericht op het verminderen van ziekenhuisopnamen voor COPD longaanvallen. Ook Kitty de Jong, BSc (onze Innovatie adviseur) is bij de conferentie aanwezig. n

Gepubliceerd: 4 januari 2018

Bel Canto is al jaren een begrip in Oostzaan! Vele inwoners hebben meegezongen in een koor van Bel Canto, zoals het operettekoor, jeugdkoor, popkoor of musicalkoor. Het seniorenkoor komt zondagmiddag 14 januari 2018 een concert geven in Lishof, de middag begint om 14.15 uur in het restaurant.

Gepubliceerd: 29 december 2017

U heeft nog tot en met 31 december om uw huidige zorgverzekering stop te zetten. Dus de hoogste tijd om deze onder de loep te nemen.

Gepubliceerd: 21 december 2017

Vanaf januari staan er weer nieuwe cursussen op de planning bij Evean. Naast het doorlopende cursusaanbod uit het gehele cursusseizoen heeft Evean voor het nieuwe jaar ook een nieuw  of vervolg aanbod. Dit nieuwe aanbod gaat vanaf januari van start. Ook zijn er nieuwe (kortlopende) cursussen en nieuwe eenmalige workshops, waaraan men (nog) kan deelnemen.
 

Gepubliceerd: 12 december 2017

Heeft u klachten aan heup of knie? Of wilt u meer weten over gewrichtsvervanging van heup en knie?

Kom dan naar één van de speciale informatiebijeenkomsten die de afdeling Orthopedie van het ZMC samen met Evean organiseert op:

Gepubliceerd: 11 december 2017

Accordeonorkest Corona brengt zondag 17 december weer een flink aantal accordeons met zich mee! De zaal zal royaal gevuld zijn met muzikanten die voor een sfeervolle borrelmiddag zorgen.

Gepubliceerd: 28 november 2017

Zondag 3 december vindt er in Lishof een borrelmiddag plaats met daarbij een muzikaal optreden van zangeres Jo Ann. De middag begint om 14.15 uur in het restaurant van de Lishof.

Op zeer jonge leeftijd (7) stond Jo Ann  al op het podium. Haar talent leidde tot een opleiding in muziek aan het Amsterdams Muziek Lyceum. In de loop van haar carrière heeft ze optredens verzorgd in binnen en buitenland. Als solo zangeres en met diverse grote orkesten o.a. Calypso Show Orkest, The Miljonairs, Beauty Case, Party Band en Torpedo Show Band. Met de meidengroep Level stond ze met  diverse singles in de hitparade o.a. “Na Na Na, Hey Hey Hey Kiss and Goodbye / Let Me In.

Gepubliceerd: 28 november 2017

Wethouder Tine Schaafsma heeft donderdag 23 november de ‘Inloop Lishof’ geopend. Evean organiseerde een netwerkbijeenkomst waarmee officieel de ‘Inloop Lishof’ geopend is. Met de Inloop Lishof is de belangrijke buurtfunctie weer als vanouds actief en is iedereen welkom bij de vele gezellige activiteiten.

Gepubliceerd: 21 november 2017

In Lishof te Oostzaan wordt zaterdag 25 november van 11:00 tot 16:00 uur een najaarsmarkt gehouden. Op de sfeervolle najaarsmarkt vindt u kramen met verschillende producten, speciaal voor de komende feestdagen. Degelijk handwerk van zelfgebreide mutsjes, sokken en sjaals voor de koude dagen. Verder staan er diverse kraampjes met kerstkransen, prachtige kaarten, mooi Pools glaswerk, beschilderde Matroesjka’s en allerhande spulletjes.

Pagina's