U bent hier

Nieuws

Gepubliceerd: 19 juni 2018

Evean biedt het aankomend seizoen zo’n 250 cursussen in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek/Waterland en van Purmerend tot en met Schoorl. In de categorieën bewegen, digiwijzer, creatief, gezond op maat en talen zijn er verschillende soorten cursussen te volgen. De cursussen zijn voor volwassenen en senioren en vinden zowel overdag als in de avond plaats. In deze vijfde cursusgids staan tal van leerzame en vooral leuke cursussen. Die passen in deze tijd en gericht zijn op langer fit blijven, leuke dingen ondernemen en anderen ontmoeten.

 

Gepubliceerd: 11 juni 2018

Evean en het ZMC organiseren dit najaar weer speciale informatiebijeenkomsten heup en knie. Heeft u klachten aan heupen of knieën? Of wilt u meer weten over gewrichtsvervanging van de knie en heup van de afdeling Orthopedie en Evean? Kom dan naar de speciale informatiebijeenkomsten die Evean en de afdeling Orthopedie van het Zaans Medisch Centrum organiseren op woensdag  26 september 2018 en dinsdag 20 november 2018.

Gepubliceerd: 29 mei 2018

Het Kapiteinskoor komt zaterdagmiddag 02 juni  2018 een concert geven in verzorgingshuis Evean Lishof, de middag begint om 14.15 uur, in het restaurant.

Gepubliceerd: 30 april 2018

Eens in de twee jaar houdt Alzheimer Nederland samen met het Nederlands Instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (NIVEL) onderzoek onder mantelzorgers van mensen met dementie.

Zij onderzoeken hoe het met deze mantelzorgers gaat en wat de ervaringen van mantelzorgers zijn met professionele zorg.

Heeft u zorg voor iemand met dementie? Ofwel, bent u mantelzorger? Dan wordt u gevraagd om de vragenlijst voor dit onderzoek in te vullen.

Gepubliceerd: 30 april 2018

Het belooft weer een gezellige borrelmiddag te worden in Evean Lishof. Op zondag 06 mei komt Davey Bindervoet de sterren van de hemel zingen!

Gepubliceerd: 24 april 2018

Evean geeft speciaal voor mensen met vermoeidheidsklachten de cursus ‘Omgaan met vermoeidheid’. De eerstvolgende cursus start dinsdagochtend 29 mei 2018 en wordt gegeven door een ergotherapeut van Evean in Evean Paramedisch centrum, Iepenweg 10, Wormerveer.  

Gepubliceerd: 24 april 2018

Evean Festina Lente is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, iets voor jou?

Gepubliceerd: 30 maart 2018

Op zondag 08 april 2018 zal er weer een gezellige borrelmiddag zijn, dit keer zal zangeres Monique van der Keer voor u optreden, met het programma Monique Zingt!

De middag begint om 14.15 uur in het restaurant van Evean Lishof.

Gepubliceerd: 23 maart 2018

Met ingang van januari 2018 kunt u via het aanmeldportaal Amsterdam Noord eenvoudig patiënten aanmelden voor eerstelijnsverblijf (ELV).

Gepubliceerd: 20 maart 2018

De Raad van Bestuur van Evean en Hans Admiraal hebben in goed overleg besloten het dienstverband van Hans te beëindigen. Hans was gedurende een groot aantal jaren verbonden aan Evean, waarvan de laatste ruim vijf jaren als directeur Zorg. 

Pagina's