U bent hier

Nieuws

Gepubliceerd: 26 mei 2017

Van 6 juni tot en met 10 juni 2017 collecteert Evean mee met de Oranje Fonds Collecte in Heiloo. Van het opgehaalde bedrag krijgt Evean de helft. Dit bedrag wordt besteed aan een uitstapje naar Texel met een groep dementerende ouderen.

Gepubliceerd: 26 mei 2017

Van 6 juni tot en met 10 juni 2017 collecteert Evean mee met de Oranje Fonds Collecte in Zaandam Westerwatering. Van het opgehaalde bedrag krijgt Evean de helft. Dit bedrag wordt besteed aan een uitstapje voor mensen van de dagbesteding van Evean.

Gepubliceerd: 12 mei 2017

Het Odensehuis is een inloop,-informatie-, en ontmoetingscentrum. Onze drempel is laag voor mensen met (beginnende) dementie  of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Er worden activiteiten georganiseerd en men kan er terecht voor mantelzorg ondersteuning en lotgenoten contact.

Gepubliceerd: 4 mei 2017

Morgen is het 5 mei. Dit is voor veel mensen een feestdag (vrije dag), anderen moeten gewoon werken. Dit verschil kan leiden tot onduidelijkheid voor onze cliënten en leveranciers. De medewerkers van Evean werken op 5 mei volgens een weekenddienstrooster. Dit betekent dat het kan zijn dat er een andere zorgmedewerker bij de cliënten thuiskomt, en ook kan het voorkomen dat wijkgebouwen niet bemand zijn voor eventuele leveringen.

We hopen op uw begrip hiervoor. Bij vragen kunt u bellen met de Zorgcentrale: 088-9800955

 

Gepubliceerd: 2 mei 2017

Knie of heupklachten? Wilt u meer weten over de totale heup- en/of knieprothese en het revalidatietraject? Evean en het Zaans Medisch Centrum organiseren samen informatiebijeenkomsten waar u kennis kunt maken met verschillende professionals, zoals orthopedisch chirurg, verpleegkundig specialist en fysiotherapeut. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Gepubliceerd: 3 april 2017

Oostzaan – Zondag 09 april komt smartlappenkoor Ontroerend goed een muzikale middag verzorgen tijdens onze borrelmiddag. Deze middag bent u welkom in ons restaurant vanaf 14.00 uur.

Gepubliceerd: 29 maart 2017

Lees het artikel.

Gepubliceerd: 28 maart 2017

De pilot met de wijkverpleegkundige op de Spoedeisende  Hulp (SEH) van OLVG, locatie Oost wordt verlengd. De wijkverpleegkundige blijft de komende vier maanden tijdens avonden en weekenden thuiszorg organiseren voor kwetsbare ouderen van de SEH. Bovendien worden de mogelijkheden onderzocht om de Huisartsenpost, die bij de SEH te vinden is, ook aan de pilot te laten meedoen.

Gepubliceerd: 16 maart 2017

Voor de opening op zaterdag 11 maart van het nieuwe Verzorgd Wonen Westerwatering was grote belangstelling.

Pagina's