U bent hier

Nieuws

Gepubliceerd: 24 juli 2017

Het Erasmushuis organiseert diverse Regenboog- activiteiten voor iedereen die jong van hart is en open staat voor anderen, straight of LHBT.

Niet voor niets mag het Erasmushuis sinds enkele jaren de Roze Loper uitrollen.

Gepubliceerd: 3 juli 2017

Ren, spring, vlieg of wandel! Op vrijdag 30 juni werd weer de jaarlijkse Evean Run gehouden! Er was tijdens dit evenement een massage team aanwezig voor de atleten en wandelaars. En natuurlijk ook gezellige live muziek, een rijdende keuken en bruin café.

Gepubliceerd: 29 juni 2017

Lees de nieuwsbrief voor relaties: Belevingsgerichte zorg Evean wetenschappelijk onderbouwd.

Gepubliceerd: 29 juni 2017

Evean heeft een wetenschappelijk pilot-onderzoek uitgevoerd om het vernieuwsprogramma  ‘Thuis bij Evean’ te monitoren. Doel was het effect van belevingsgerichte interventies op de mate van onrust bij psychogeriatrische patiënten te evalueren.

Het programma ‘Thuis bij Evean’ is koploper binnen het programma ‘Waardigheid en trots. Liefdevolle zorg voor onze ouderen’ van het ministerie van VWS.

Gepubliceerd: 21 juni 2017

Het nieuwe cursusprogramma van Evean is bekend. Voor aankomend seizoen verzorgt Evean maar liefst 270 cursussen verspreid over Noord-Holland. Zo worden er cursussen op maat geleverd maar bieden we ook cursussen op het gebied van bewegen, digitale wereld, creativiteit, lifestyle, talen, zorg op maat en trainingen & opleidingen voor volwassen én senioren.

Gepubliceerd: 8 juni 2017

32 studenten van de Academie voor Theater en Dans gingen aan de slag met het succesvolle concept WijkSafari van Adelheid Roosen. Met bewoners uit onder andere Eduard Douwes Dekker maken zij een voorstelling in Amsterdam-Noord.

 

Gepubliceerd: 2 juni 2017

 Woensdagavond 7 juni komt het Schinkelkoor een gezellig zomeravond concert  verzorgen. Deze avond bent u welkom in ons restaurant vanaf 19.30 uur.

Gepubliceerd: 26 mei 2017

Van 6 juni tot en met 10 juni 2017 collecteert Evean mee met de Oranje Fonds Collecte in Heiloo. Van het opgehaalde bedrag krijgt Evean de helft. Dit bedrag wordt besteed aan een uitstapje naar Texel met een groep dementerende ouderen.

Gepubliceerd: 26 mei 2017

Van 6 juni tot en met 10 juni 2017 collecteert Evean mee met de Oranje Fonds Collecte in Zaandam Westerwatering. Van het opgehaalde bedrag krijgt Evean de helft. Dit bedrag wordt besteed aan een uitstapje voor mensen van de dagbesteding van Evean.

Gepubliceerd: 12 mei 2017

Het Odensehuis is een inloop,-informatie-, en ontmoetingscentrum. Onze drempel is laag voor mensen met (beginnende) dementie  of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Er worden activiteiten georganiseerd en men kan er terecht voor mantelzorg ondersteuning en lotgenoten contact.

Pagina's