U bent hier

Nieuws

Gepubliceerd: 30 maart 2018

Op zondag 08 april 2018 zal er weer een gezellige borrelmiddag zijn, dit keer zal zangeres Monique van der Keer voor u optreden, met het programma Monique Zingt!

De middag begint om 14.15 uur in het restaurant van Evean Lishof.

Gepubliceerd: 23 maart 2018

Met ingang van januari 2018 kunt u via het aanmeldportaal Amsterdam Noord eenvoudig patiënten aanmelden voor eerstelijnsverblijf (ELV).

Gepubliceerd: 20 maart 2018

De Raad van Bestuur van Evean en Hans Admiraal hebben in goed overleg besloten het dienstverband van Hans te beëindigen. Hans was gedurende een groot aantal jaren verbonden aan Evean, waarvan de laatste ruim vijf jaren als directeur Zorg. 

Gepubliceerd: 12 maart 2018

Op zaterdag 17 maart a.s. opent Evean, tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg, haar deuren. Op diverse locaties, verspreid over Noord-Holland, kunt u deze dag een kijkje nemen in onze zorgcentra of speeddaten met een zorgmedewerker en direct solliciteren.

Gepubliceerd: 2 maart 2018

Op zondag 11 maart 2018 zal er weer een gezellige borrelmiddag zijn, dit keer zal Rosanna Hofman voor u optreden.
De middag begint om 14.15 uur in het restaurant van de Lishof.

Gepubliceerd: 6 februari 2018

Op vrijdag 29 juni 2018 organiseert Evean weer een sportieve Evean Run vanaf Oostergouw in Zaandam. Rennen, vliegen, spurten of wandelen op diverse afstanden. Er is voor ieder een onderdeel te vinden!

Gepubliceerd: 19 januari 2018

Op 19 januari 2018 vindt de landelijke conferentie van de Long Alliantie Nederland (LAN) plaats met de titel  ‘Van wens naar werkelijkheid: 25% minder ziekenhuisopnamedagen voor COPDpatiënten’. Tijdens deze conferentie komen zorgverleners, beleidsmakers, zorgverzekeraars, wetenschappers en ervaringsdeskundigen uit het hele land samen om de nieuwste kennis en ervaringen uit te wisselen, gericht op het verminderen van ziekenhuisopnamen voor COPD longaanvallen. Ook Kitty de Jong, BSc (onze Innovatie adviseur) is bij de conferentie aanwezig. n

Gepubliceerd: 4 januari 2018

Bel Canto is al jaren een begrip in Oostzaan! Vele inwoners hebben meegezongen in een koor van Bel Canto, zoals het operettekoor, jeugdkoor, popkoor of musicalkoor. Het seniorenkoor komt zondagmiddag 14 januari 2018 een concert geven in Lishof, de middag begint om 14.15 uur in het restaurant.

Gepubliceerd: 29 december 2017

U heeft nog tot en met 31 december om uw huidige zorgverzekering stop te zetten. Dus de hoogste tijd om deze onder de loep te nemen.

Gepubliceerd: 21 december 2017

Vanaf januari staan er weer nieuwe cursussen op de planning bij Evean. Naast het doorlopende cursusaanbod uit het gehele cursusseizoen heeft Evean voor het nieuwe jaar ook een nieuw  of vervolg aanbod. Dit nieuwe aanbod gaat vanaf januari van start. Ook zijn er nieuwe (kortlopende) cursussen en nieuwe eenmalige workshops, waaraan men (nog) kan deelnemen.
 

Pagina's