Espria Ledenvereniging

Espria Ledenvereniging helpt je altijd verder

Wat je vraag ook is
Je wilt leven op jouw manier. In je eigen huis, in je eigen buurt, met mensen bij wie jij je op je gemak voelt. Je wilt blijven doen wat je gewend bent en wat je leuk vindt. Espria Ledenvereniging helpt je daarbij. Met 310.000 leden vormen we een geweldig netwerk. We zijn er voor elkaar.

Je krijgt altijd persoonlijk antwoord
Het kan zijn dat je hulp nodig hebt bij dagelijkse dingen zoals boodschappen doen, de administratie of de hond uitlaten. Je kunt ook een vraag hebben waarvoor we wat meer tijd nodig hebben. Bijvoorbeeld hoe je veilig en comfortabel in je eigen huis kunt wonen. Hoe je omgaat met je opgroeiende kinderen. Of hoe je de zorg voor een ander volhoudt.
Wat je vraag ook is, als lid van Espria Ledenvereniging krijg je altijd een persoonlijk antwoord. En we zijn pas tevreden als jouw vraag is beantwoord. We helpen je altijd verder.

Altijd zicht op een oplossing
Zo kunnen we je in contact brengen met mensen in de buurt om je te helpen. Ook kun je gebruik maken van zorgvuldig geselecteerde producten en diensten, waar je als lid van Espria Ledenvereniging aantrekkelijke korting op krijgt. Denk aan huishoudelijke hulp, persoonsalarmering of korting in de thuiszorgwinkel. En je vindt veel informatie en tips op de website en in het ledenmagazine. Heb je meer ondersteuning of zorg nodig? We kennen de instellingen en zorgorganisaties waar jij het beste bent geholpen. We wijzen je de weg.

24/7 terecht met jouw vraag
Als lid van Espria Ledenvereniging kun je altijd bij ons terecht, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Je kunt bellen, e-mailen, chatten, beeldbellen of op onze website kijken. Maar ook meedoen op onze online platforms. Je kunt naar een inloopspreekuur gaan. Of om een huisbezoek van de ledenadviseur vragen. Hoe dan ook, je kunt altijd bij ons terecht met jouw vraag.

Kracht van samen
Ook zonder vragen zit je goed bij Espria Ledenvereniging. We zijn een netwerk van maar liefst 310.000 huishoudens met de kracht van samen. Wil je zelf actief zijn in de buurt of anderen helpen? Of andere mensen ontmoeten, met lotgenoten praten? Als lid van de ledenvereniging heb je gratis toegang tot onze veilige en vertrouwde ontmoetingsplekken op internet. Door de kracht van samen profiteer je ook van aantrekkelijke kortingen op producten en diensten, tot wel 50%. Of wat dacht je van collectiviteitskorting bij 4 zorgverzekeraars?

Word lid
Sluit je aan bij Espria Ledenvereniging. Voor € 22,50 per jaar ben je al lid! Iedereen die op je huisadres woont, mag gebruikmaken van hetzelfde lidmaatschap. 
Word nu lid