09sep

Harald Veenstra presenteert: “Golden Oldies Cafe”

Muzikale borrelmiddag in Evean Lishof

Tijdens de muzikale borrelmiddag, op zondag 09 september 2018, zal Harald Veenstra bij ons in Evean Lishof komen optreden, met zijn programma “Golden Oldies Cafe”. Al vele jaren maakt Harald Veenstra geweldig herkenbare, professionele cabareteske liedjesprogramma's voor senioren.

Beroemde liedjes, maar ook juist soms de wat minder bekende pareltjes uit het repertoire van de beste Nederlandse artiesten, worden opnieuw in herinnering geroepen. Een echte theatersfeer met het mooiste repertoire van o.a. Wim Sonneveld, Toon Hermans, Dorus, Paul van Vliet, Conny Vandenbos en Louis Davids.

“Golden Oldies Cafe” is een feestelijke voorstelling met pakkende medley's, mooie luisterliedjes, anekdotes, humor en vooral veel interactie met het publiek. De voorstelling wordt tijdens het zingen omlijst door prachtige foto's: Bijzondere artiestenfoto's en andere sfeerfoto's die met de liedjes te maken hebben en het optreden een hele nieuwe dimensie geven.

Het is dus Horen, Zien en Zingen!

Voor bewoners van Evean Lishof is de entree gratis, bezoekers van buitenaf betalen €5,00, dit is inclusief een hapje en een drankje.