Opening Turkse Dagbesteding Lâle een succes

Het begon met een droom van onze medewerker Arzu: een dagbesteding speciaal voor mensen met een Turkse achtergrond. Op donderdag 7 november jl. was het dan zo ver: de officiële opening van onze Turkse dagbesteding Lâle in Zaandam-Zuid. Er waren veel gasten aanwezig die met hapjes en mooie bloemen hadden meegenomen. Bij vertrek kreeg iedereen een houten tulp mee, een mooi bruggetje tussen Nederland en Turkije, waar de bloem oorspronkelijk vandaan komt. Een hoopgevende start een nieuwe dagbestedingslocatie! 

Dagbesteding Lâle
Bij dagbesteding Lâle verzorgen wij een afwisselend en passend activiteitenaanbod, zoals samen boodschappen doen en praten over Turkije van vroeger en nu. We zingen Turkse volksliedjes en vieren de Turkse feestdagen en het Suikerfeest. Tevens speelt Lâle in op seizoensgebonden activiteiten.

Dagbesteding Lâle is gevestigd aan Tjotterlaan 174 in Zaandam (in wijkgebouw De Meerpaal). We zijn geopend op maandag en donderdag van 10:00 tot 16:00 uur. Wilt u meer informatie? Mail naar DBLale@evean.nl of bel 06-82514386.