Klanttevredenheid

Uw mening is belangrijk voor ons

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners, cliënten in de thuiszorg, revalidanten, bezoekers van de inloop / dagbestedingen en hun naaste tevreden zijn en blijven over de zorg en dienstverlening. Daarom doet Evean regelmatig onderzoek naar de manier waarop deze zorg wordt ervaren. Uw mening is belangrijk voor ons!

Met uw antwoorden kan Evean de zorg blijven verbeteren
Afhankelijk van uw persoonlijke situatie nodigen wij u of uw naaste (1e contactpersoon) per e-mail of per brief uit om een online vragenlijst in te vullen. Wilt u ook uw ervaringen delen met ons?  Uw deelname wordt enorm gewaardeerd en kost u ongeveer 10 minuten van uw tijd. 

Vanzelfsprekend gaan wij zeer zorgvuldig en vertrouwelijk met uw persoonlijke gegevens om en uw antwoorden worden uiteraard anoniem behandeld.

Met vragen kunt u via klanttevredenheid@evean.nl contact met ons opnemen.

ZorgkaartNederland
U kunt ook een waardering achterlaten op Zorgkaartnederland bij Evean als organisatie of bij één van locaties of thuiszorggebieden. Door uw ervaring te delen op ZorgkaartNederland.nl helpt u andere mensen die zorg nodig hebben om een passende zorgaanbieder te kiezen.