Fysiotherapie

'Dankzij fysiotherapie ben ik weer een stuk zelfstandiger'

Introductie

U kunt om uiteenlopende redenen, bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een operatie, minder goed bewegen. Onze fysiotherapeut weet alles over bewegen en de behandeling van beweegklachten. Bijvoorbeeld lage rugpijn of een pijnlijke nek. Ook als u moet revalideren na een operatie of ziekte, is de kans groot dat u bij een fysiotherapeut terechtkomt.

Voor wie is fysiotherapie bedoeld?

Fysiotherapie is er voor iedereen die door ziekte, ouderdom, pijn of een operatie moeite heeft met bewegen.

Wat doet de fysiotherapeut?

Afhankelijk van uw klacht of probleem bekijkt de fysiotherapeut samen met u hoe u beter en soepeler kunt bewegen en eventuele pijn kunt verminderen. Bijvoorbeeld als u een nieuwe heup heeft of moeilijker beweegt door het ouder worden, of bij een chronische aandoening, zoals reuma of hartfalen. Ook helpt de fysiotherapeut als u onder deskundige begeleiding wilt sporten of bewegen.

Fysiotherapeuten met een erkende opleiding

Evean fysiotherapie is in het bezit van het landelijk kwaliteitskeurmerk HKZ. Regelmatig doen wij klanttevredenheidsonderzoeken. Onderzoeksbureau Qualizorg beoordeelt fysiotherapie van Evean jaarlijks. De afgelopen twaalf maanden werd Evean beoordeeld met het cijfer 8,7.

De fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR). Alle therapeuten volgen jaarlijks bijscholingen en nemen deel aan regionale netwerken als Parkinson, claudicatio en artrose. Daardoor zijn wij op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen en houden we onze kennis op peil.
 

Onze locaties voor fysiotherapie

U kunt naar de oefentherapeut in een van onze verzorgings- of verpleeghuizen.

Veelgestelde vragen