Verpleeghuis

'Thuis wonen lukt niet meer. Nu is mijn vader in goede handen'

Introductie

Heeft u door dementie, ziekte of ouderdom intensieve zorg of begeleiding nodig? Of kunt u na een ziekenhuisopname thuis nog niet voldoende herstellen? In het verpleeghuis krijgt u de benodigde zorg en behandeling in een veilige, huiselijke omgeving, waarbij we goed kijken en luisteren naar wat u zelf nog kunt en wilt. Ook als u slechts tijdelijk intensieve zorg nodig heeft, is een eerstelijns verblijf (kortdurend).

Wonen net als thuis – Thuis bij Evean

Aandacht krijgen, dat er naar u geluisterd wordt, dat u er toe doet. Bij Evean doen we er alles aan dat u zich thuis voelt, dat u hier prettig woont en liefdevolle zorg krijgt. Met u en voor u zorgen we voor een fijne, vertrouwde woonomgeving – net als thuis – waar niet alleen u, maar ook uw familie zich dagelijks meer dan welkom voelt. U verblijft in een een- of tweepersoonskamer. Ook kunt u meedoen aan verschillende activiteiten, zoals muziek, spelletjes en bewegen. Verder kunt u gebruikmaken van het restaurant, de kapsalon en de winkel.

Onze zorg en hulp in het verpleeghuis

Onze verpleegkundigen bieden u uitgebreide, specialistische zorg en hulp. Bijvoorbeeld bij dementie, kanker, diabetes of reuma. Heeft u verdere ondersteuning nodig, bijvoorbeeld om weer beter te bewegen of als u problemen heeft met praten of slikken, dan staan verschillende professionals voor u klaar, zoals onze psycholoog, psychomotorisch therapeut, logopedist, ergotherapeut, fysiotherapeut en geestelijk verzorger. Voor bewoners in de laatste fase van hun leven bieden we zorg die gericht is op verzachting en verlichting.

Wat kost wonen in het verpleeghuis?

Wonen in een verzorgings- of verpleeghuis van Evean?

Onze zorgconsulenten wijzen u de weg

Bij Evean begrijpen we dat u graag zo lang mogelijk thuis woont. Toch kan er een moment komen waarop u zorg en ondersteuning in een verzorgings- of verpleeghuis nodig heeft. Dan zijn we er graag voor u. Onze zorgconsulenten wijzen u en uw familie graag de weg. Zij helpen u van de eerste aanmelding tot en met het moment dat u bij ons komt wonen – bijvoorbeeld met de afhandeling van de administratie

Lees meer over aanmelden