Verpleeghuis

'Thuis wonen lukt niet meer. Nu is mijn vader in goede handen'

Introductie

Heeft u door dementie, ziekte of ouderdom intensieve zorg of begeleiding nodig? Of kunt u na een ziekenhuisopname thuis nog niet voldoende herstellen? In het verpleeghuis krijgt u de benodigde zorg en behandeling in een veilige, huiselijke omgeving, waarbij we goed kijken en luisteren naar wat u zelf nog kunt en wilt. Ook als u slechts tijdelijk intensieve zorg nodig heeft, is een kortdurend verblijf van maximaal twaalf weken mogelijk. 

Wonen net als thuis – Thuis bij Evean

Aandacht krijgen, dat er naar u geluisterd wordt, dat u er toe doet. Bij Evean doen we er alles aan dat u zich thuis voelt, dat u hier prettig woont en liefdevolle zorg krijgt. Met u en voor u zorgen we voor een fijne, vertrouwde woonomgeving – net als thuis – waar niet alleen u, maar ook uw familie zich dagelijks meer dan welkom voelt. U verblijft in een een- of tweepersoonskamer. Ook kunt u meedoen aan verschillende activiteiten, zoals muziek, spelletjes en bewegen. Verder kunt u gebruikmaken van het restaurant, de kapsalon en de winkel.

Onze zorg en hulp in het verpleeghuis

Onze verpleegkundigen bieden u uitgebreide, specialistische zorg en hulp. Bijvoorbeeld bij dementie, kanker, diabetes of reuma. Heeft u verdere ondersteuning nodig, bijvoorbeeld om weer beter te bewegen of als u problemen heeft met praten of slikken, dan staan verschillende professionals voor u klaar, zoals onze psycholoog, psychomotorisch therapeut, logopedist, ergotherapeut, fysiotherapeut en geestelijk verzorger. Voor bewoners in de laatste fase van hun leven bieden we zorg die gericht is op verzachting en verlichting.