Verzorgingshuis

'Mijn vader krijgt wel de zorg die hij nodig heeft'

Introductie

Het verzorgingshuis biedt u een veilige, huiselijke omgeving. Hier krijgt u zorg, (lichte) verpleging en begeleiding die u nodig heeft. U woont bij ons langdurig en zo zelfstandig mogelijk in uw eigen appartement. Ook een kortdurend verblijf van maximaal twaalf weken is mogelijk. 

Wonen net als thuis – Thuis bij Evean

Aandacht krijgen, dat er naar u geluisterd wordt, dat u er toe doet. Bij Evean zorgen we dat u zich thuis voelt, prettig woont en liefdevolle zorg krijgt. Met u en voor u creëren we een fijne, vertrouwde woonomgeving – net als thuis – waar niet alleen u, maar ook uw familie zich dagelijks meer dan welkom voelt.

Onze zorg en hulp in het verzorgingshuis

Onze (zorg) medewerkers helpen u, als dat nodig is, bij het opstaan, wassen en aankleden, het gebruik van medicijnen, het huishouden en lichte verpleging, zoals wondverzorging en injecties. Uw eigen huisarts blijft verantwoordelijk voor uw medische zorg. Heeft u meer hulp en verpleging nodig? In een aantal verzorgingshuizen is ook uitgebreide verpleeghuiszorg mogelijk. De medische zorg is dan in handen van een specialist ouderengeneeskunde.