ANBI

Evean is een ANBI-instelling. Evean is onderdeel van Espria.

Zorgconcern Espria bestaat uit de organisaties Evean, Icare, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander, De Trans. Door deze samenwerking, door groot te zijn in kleinschaligheid, kan Espria de kracht van mensen in hun eigen sociale omgeving zo veel mogelijk benutten, om daarmee bij te dragen aan de wens van elk mens om zo lang mogelijk zelfstandigheid te bewaren en een zo waardevol mogelijk leven te kunnen leiden. Als onderdeel van Espria wordt Evean bestuurd door een Raad van Bestuur. Deze staat onder toezicht van de Raad van Commissarissen.

Vanaf 1 januari 2021 is Evean als grote zorgaanbieder vanwege nieuwe ANBI- wet- en regelgeving verplicht om voor het afgelopen boekjaar het Standaardformulier publicatieplicht Zorginstellingen in te vullen. Klik hier voor het formulier. De feitelijke verantwoording vindt plaats via het jaarverslag.

  De verantwoording over doelstellingen, beloning, financiën en uitgevoerde activiteiten van Espria vindt plaats via het jaarverslag van Espria.
  Voor het jaarverslag van Espria, klik hier>
  Voor de juridische structuur van Espria, klik hier>
  Voor de contactgegevens van de bestuurders, klik hier>

  De verantwoording over doelstellingen, beloning, financiën en uitgevoerde activiteiten van Stichting Evean vindt plaats via het jaarverslag van Stichting Evean. 
  Voor het jaarverslag van Evean, klik hier.
  Voor het beloningsbeleid verwijzen we naar de cao VVT.

  Benieuwd naar onze visie op zorg, klik hier.

  Statutaire doelstelling

  Stichting Evean Zorg

  KvK-nummer        
  41232302

  RSIN Nummer      
  002842506

  Postadres
  Postbus 68
  1440 AB
  Purmerend

  Bezoekadres
  Waterlandplein 5
  1441 RP
  Purmerend