GewoonThuis (VPT)

Alle zorg en support om fijn thuis te wonen

Introductie

Ook als je ouder bent en meer hulp nodig hebt, wil je graag zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dit begrijpen wij bij Evean. Daarom is Evean er ook voor u als het thuis niet meer als vanzelf gaat. Met Evean GewoonThuis bieden wij alle zorg en support die u nodig heeft om fijn thuis te blijven wonen.

Wat is Evean GewoonThuis?

Een fijne oude dag! Dat is ons uitgangspunt. Samen met u en uw naasten kijken we wat daarvoor nodig is. Dat kan verpleging en verzorging zijn. Maar we bieden u ook aandacht, persoonlijk contact, ondersteuning in het huishouden en begeleiding bij alledaagse activiteiten. Uw wensen en voorkeuren staan voorop; wij stemmen onze zorg en ondersteuning op u af.

Vertrouwde gezichten die naar u omkijken

Bij Evean GewoonThuis werken medewerkers met en zonder zorgachtergrond. Onze zorgprofessionals bieden de zorg die u nodig heeft. Onze thuisSupporters vergezellen u in en rond huis. Alles om u zo lang mogelijk fijn thuis te laten wonen. Vertrouwde gezichten die u ondersteunen om regie in eigen handen te houden. Specialistisch georganiseerd, maar GewoonThuis.  

Ik merkte dat mijn moeder door haar dementie steeds vaker vergat om te eten. Dankzij de begeleiding van Evean GewoonThuis is er nu iedere dag iemand die voor haar een ontbijtje klaarmaakt en even een kop koffie met haar drinkt. Dat maakt zo’n verschil.

Dit zit er in Evean GewoonThuis

U zit goed bij Evean. Met ruim tien jaar ervaring, bieden we u een compleet pakket aan diensten. U kunt bijvoorbeeld rekenen op:

 • Dagelijkse verzorging
  Als het nodig is, ondersteunen wij u bij uw persoonlijke verzorging en de dagelijkse handelingen zoals opstaan en naar bed gaan, en aan- en uitkleden.
 • Verpleegkundige zorg
  Voor de toediening van medicijnen of injecties en de wondverzorging kunt u rekenen op de expertise van onze verpleegkundigen.
 • Maaltijden of een vergoeding
  Een lekkere en gezonde maaltijd is belangrijk. Evean zorgt voor maaltijden bij u aan huis. U kunt ook zelf daarin keuzes maken. 
 • Begeleiding bij activiteiten thuis en buitenshuis
  Samen de krant lezen, een kop koffie drinken, een boodschap doen, of een spelletje doen. We komen graag bij u langs om uw dag wat extra kleur te geven.
 • Begeleiding met autovervoer van en naar activiteitenuniek bij Evean
  Onze medewerkers kunnen gebruikmaken van een auto om bijvoorbeeld samen met u te winkelen of om samen een bezoek aan het ziekenhuis te brengen.
 • Persoonsalarmering
  Via uw hals- of polsalarm staat u direct in verbinding met een van onze verpleegkundigen.
 • Huishoudelijke hulp
  Schoonmaken, wassen en strijken – Evean regelt het voor u
 • Dagbesteding
  Begeleiding en vermaak in groepsverband. Onze dagbesteding ondersteunt in een herkenbare dagstructuur en biedt gezellige en zinvolle activiteiten. We kunnen u halen en brengen.
 • Lidmaatschap van de Espria Ledenvereniging
  Ontvang als lid aantrekkelijk ledenvoordeel op bijvoorbeeld hulpmiddelen en huishoudelijke hulp. Ontdek de vele voordelen op ledenvereniging.nl

Samen met uw zorgcoördinator – uw vaste aanspreekpunt – bespreekt u of uw naaste regelmatig welke zorg en ondersteuning u nodig heeft, en wat u zelf nog kunt. Zo is Evean GewoonThuis altijd op uw situatie afgestemd.

Evean GewoonThuis infographic

Veelgestelde vragen