Nieuw Groenland

Heerlijk wonen bij een winkelcentrum, natuurgebied en de Zaanse Schans

Introductie

Op een centrale locatie in Zaandam – vlak bij een winkelcentrum, twee natuurgebieden, wandelgebied Jagersplas en de Zaanse Schans – ligt zorgcentrum Nieuw Groenland. Een prettige woonomgeving waar iedereen er alles aan doet om u thuis te laten voelen. Kunt u sommige dagelijkse dingen nog zelf? Of vraagt uw situatie juist om veel ondersteuning? In ons huis groeit de zorg en aandacht altijd met u mee. Een prettige gedachte.

Naar de locatiewebsite

Aanbod op locatie

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, koersballen, bingo en spelletjes. Ook kunnen bewoners mee met bustochtjes. Elke vrijdag is er een kerkdienst. In Nieuw Groenland vindt u een restaurant, bibliotheek, internetcafé, opticien, winkel, pedicure/manicure en schoonheidsspecialist.

Bewoners krijgen zorg van het team helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Op verwijzing kunnen bewoners terecht bij andere zorgverleners, zoals de ergotherapeut.

Kwaliteitsverslag Evean

Wilt u meer weten over:

Virtuele rondleiding

Wilt u alvast op uw gemak een kijkje nemen in onze locatie Nieuw Groenland? Volg dan de virtuele rondleiding via onderstaande video waarin een Evean collega u meeneemt door Nieuw Groenland.

Beschikbaarheid op locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Indicatie wachttijden

Aanmelden

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via het nummer: 088 – 383 37 01. Voor meer informatie kijkt u op deze pagina.

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar de receptie.