Nieuw Groenland ligt in Zaandam, vlakbij een winkelcentrum, natuurgebied en de Zaanse Schans. Nieuw Groenland biedt verzorging aan ouderen. Ook is er ruimte voor ouderen die tijdelijk zorg nodig hebben. Grenzend aan Nieuw Groenland zijn zorgwoningen die worden verhuurd door woningcorporatie Rochdale.
 

Is Nieuw Groenland geschikt in mijn situatie?

Wij bieden zorg aan:

  • ouderen die zorg nodig hebben en niet thuis kunnen wonen
    verzorgingshuis
  • ouderen die tijdelijk zorg nodig hebben en niet thuis kunnen wonen
    kortdurend verblijf
  • ouderen met dementie die niet thuis kunnen wonen
    woongroep

Beschikbaarheid in locaties

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Wachttijden

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer: T 0299 39 41 10.

 

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar de receptie via telefoonnummer: T 075 6352 051 

 

Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom om langs te komen bij de receptie van Nieuw Groenland.

Graag tot ziens!

 

Nieuw Groenland | Bolksbeek 151 | 1509 ED |  Zaandam