Rosariumhorst ligt in Krommenie, in een parkachtige omgeving, vlakbij een winkelcentrum en zwembad. De bushalte is vlakbij. Rosariumhorst biedt verzorging, verpleging en tijdelijke zorg. Ook is er dagbehandeling voor mensen met dementie, vergeetachtigheid of lichamelijke beperkingen die thuis wonen.

Is Rosariumhorst geschikt in mijn situatie?

Wij bieden zorg aan:

Beschikbaarheid in locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Wachttijden

Thuis bij Evean: wonen waar het net als thuis voelt

‘Hoe zorgen we ervoor dat ouderen liefdevolle zorg krijgen in een huis dat als thuis voelt?’ Met die vraag ging Evean in 2014 aan de slag. Met het gedachtegoed 'Thuis bij Evean' willen we bereiken dat bewoners prettiger wonen en lekkerder in hun vel zitten. Niet langer zijn de kwaliteitseisen en werkgewoontes het uitgangspunt, maar de behoeften en wensen van onze bewoners. Door grote en kleine aanpassingen verandert het verzorgings- of verpleeghuis steeds meer in een fijne, vertrouwde woonomgeving - waar het net als thuis voelt.

Voor meer informatie over Rosariumhorst kunt u telefonisch contact opnemen via het volgende telefoonnummer T  0299 39 41 10.

Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom om langs te komen bij de receptie van Rosariumhorst.

Graag tot ziens!

 

Rosariumhorst | Rosariumpark 2 | 1561 TV | Krommenie