Evean Run 2019

Alweer de 20e editie van de Evean Run

Bewegen draagt bij aan een gezond leven, dat weten we bij Evean als geen ander. Daarom organiseren we al jaren het evenement ‘Evean Run’, waarbij jong en oud worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit sportieve en gezellige evenement. Op vrijdag 28 juni 2019 vind alweer de 20e editie van de Evean Run plaats. In 2018 was de Evean Run een groot succes, met een recordaantal deelnemers.

Informatie Evean Run 2019

  1. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden: 2 km, 5,3 km of 10 km hardlopen,
    of 11,6 en 6 km wandelen.
  2. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50. 
  3. Aanmelden op de dag zelf vanaf 17.00uur, of via mdrijfhout@evean.nl.
  4. Start en finish locatie Evean Oostergouw in Zaandam, Kon. Julianaweg 10, 1502 DZ

 Bekijk hier de volledige versie van onderstaande flyer Evean Run 2019

Zonovergoten Evean Run 2018

Vele collega’s en sportievelingen van buitenaf gingen de strijd met elkaar aan op verschillende afstanden. Voor ieder wat wils! Je kon meedoen aan het hardlopen: 2,5 km, 3 km en 10 km of lekker aan de wandel 7 km en 13,6 km.

Veel van de wandelaars gaven aan dat zij aan het trainen zijn voor de Nijmeegse Vierdaagse. Mooi om aan deze training te kunnen bijdragen!

Recordaantal deelnemers
Michel, een van de organisatoren van de Evean Run, geeft aan tevreden te zijn over de opkomst: “Mooi om te zien dat ook collega’s, naast hun drukke baan in de zorg, meedoen om een ronde hard te lopen of te wandelen. Op naar de volgende sportieve Evean dag: de Dam tot Damloop in september en de Evean Herfstwandeltocht op 14 oktober! We hopen iedereen daar weer te ontmoeten.”

 

Uitslagen en foto’s