Zonovergoten Evean Run 2018

Recordaantal deelnemers 19e editie Evean Run

Bewegen draagt bij aan een gezond leven, dat weten we bij Evean als geen ander. Daarom organiseren we al jaren het evenement ‘Evean Run’, waarbij jong en oud worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit sportieve en gezellige evenement. Op vrijdag 29 juni vond alweer de 19e editie van de Evean Run plaats. Het was een dag met volop zon, wat resulteerde in een recordaantal deelnemers, namelijk 179!


Vele collega’s en sportievelingen van buitenaf gingen de strijd met elkaar aan op verschillende afstanden. Voor ieder wat wils! Je kon meedoen aan het hardlopen: 2,5 km, 3 km en 10 km of lekker aan de wandel 7 km en 13,6 km.
Veel van de wandelaars gaven aan dat zij aan het trainen zijn voor de Nijmeegse Vierdaagse. Mooi om aan deze training te kunnen bijdragen!

Recordaantal deelnemers
Michel, een van de organisatoren van de Evean Run, geeft aan tevreden te zijn over de opkomst: “Mooi om te zien dat ook collega’s, naast hun drukke baan in de zorg, meedoen om een ronde hard te lopen of te wandelen. Op naar de volgende sportieve Evean dag: de Dam tot Damloop in september en de Evean Herfstwandeltocht op 14 oktober! We hopen iedereen daar weer te ontmoeten.”

Uitslagen en foto’s
Bekijk hier de uitslagen per categorie van Evean Run 2018
Bekijk hier de winnaars aller tijden
Bekijk hier de foto's Evean Run 2018