Korthagenhuis ligt in een rustige buitenwijk in Amsterdam-Noord. Winkelcentrum Boven 't Y is in de buurt. Korthagenhuis biedt verzorging aan ouderen. Ook wonen er mensen die tijdelijk zorg nodig hebben, bijvoorbeeld na een operatie. Speciale zorg is er voor slechtziende of blinde mensen. Korthagenhuis biedt nu ook Verzorgd Wonen.

Is Korthagenhuis geschikt in mijn situatie?

Wij bieden zorg aan:

  • mensen met psychische of lichamelijke beperkingen die thuis wonen
    dagbesteding
  • Surinaamse ouderen die thuis wonen
    dagbesteding
  • slechtziende of blinde ouderen die thuis wonen
    dagbesteding

Beschikbaarheid in locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Wachttijden

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via telefoonnummer: T 0299 39 41 10.

 

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar de receptie via telefoonnummer: T 020 6326 281

 

Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom om langs te komen bij de receptie van Korthagenhuis.

Graag tot ziens!

 

Korthagenhuis | Amerbos 590 | 1025 ZZ | Amsterdam