Zorgplaats is inmiddels Flexbureau Evean geworden

Inzet in de zorg en facilitaire functies via een flexibel contract

Wil jij zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel je werkt? Dan is werken via het Flexbureau mogelijk iets voor jou.

  • 24/7 inschrijven voor openstaande (flex)diensten via ONS

  • Ingezet worden binnen verschillende locaties en thuiszorgteams

  • Jij kiest hoeveel je werkt

  • Maandelijkse verloning van toepassing

Wil jij meer weten over werken via het Flexbureau Evean? Neem dan contact op via flexbureau@evean.nl of 0299-394211.

Op onze werkenbij website vind je een overzicht van de verschillende functies die je via het Flexbureau kunt vervullen. 

Jill Brantenaar (student): Het werken als flexer bij Evean vind ik ideaal. Ik kan het door de week heel makkelijk combineren met school en in de weekenden lekker de ochtenden  werken, zodat ik de middag lekker vrij heb. Sinds ik bij het flexbureau van Evean werk kan ik de leuke dingen doen die ik graag wil doen. Heel erg fijn!!”

jill_brantenaar.jpg

Annemarie Bruijn (gepensioneerd): “Ik ben sinds 2 jaar met pensioen, maar nog steeds werk ik als helpende 2 keer per week met bewoners met dementie. Gewoon, omdat ik het leuk vind. Het geeft mij een goed gevoel om bewoners te begeleiden tijdens de alledaagse dingen. En, ook fijn om met mijn collega’s in teamverband te werken. Je weet wat je aan elkaar hebt, en dat werkt gewoon goed!”

Sabine van der Laan: 'In combinatie met het moederschap vind ik het juist heel fijn om zelf op diensten te kunnen inschrijven. De variatie in diensten en diensttijden passen op die manier makkelijker in mijn wekelijkse planning'.

Gerda (gepensioneerd): “Ook al heb ik nu mijn pensioen, ik werk nog steeds met veel plezier en voldoening in de zorg, als flexer bij Evean!”.